BEKIJK ONZE FOTOSTUDIO 

Het Nest bestaat uit een open ruimte van 110m2 waar oneindig veel opstellingen mogelijk zijn. Met behulp van gordijnen en verrijdbare wanden zijn verschillende sets te creëren.

Door de aanwezigheid van overheaddeuren is het mogelijk om bijna alle soorten meubels en props in de fotostudio te krijgen. Daarnaast is ons eigen stijlvolle interieur te gebruiken voor jouw shoots.

We zijn dagelijks bezig met het uitbreiden van onze beschikbare apparatuur, interieur en proplijst. Klik hier voor onze meest actuele lijst.

plattegrond studiohetnest
Fotostudio ruimte perspectief 2

Productie ruimte

Lekker je dag beginnen met heerlijke koffie of thee. Deze zijn inbegrepen bij de huren van onze fotostudio

Koffiecorner

Toilet

Visagietafel

Studio ruimte

Verduisterende gordijn

Uitgang

Overheaddeur

Fotostudio ruimte perspectief 2

Fotostudio ruimte

Lavatorium

Bekijk onze fotostudio in Amsterdam. De perfecte locatie om je fotoshoot te gebruiken. Tegen meerprijs kun je gebruikmaken van onze greenscreen en studiolampen.
Een grote betaalbare fotostudio huren in Amsterdam? Kijk niet verder. Onze studio heeft alles wat je nodig hebt. Van apparatuur tot stijlvolle meubels.
Maak gebruik van onze stijlvolle meubels om je shoot af te maken. Heb je eigen meubels? Geen probleem! Met de garagedeuren kan je eenvoudig spullen laden en lossen.
Of het een livestream, videoproductie of fotoshoot is. Bij onze fotostudio zijn de mogelijkheden oneindig.
De studio is ook geschikt voor videoproducties. Ensemble heeft een toffe promotievideo gemaakt voor op hen webshop.
Lekker je dag beginnen met heerlijke koffie of thee. Deze zijn inbegrepen bij de huren van onze fotostudio

15% korting in september en oktober!

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor je fotoshoot of videoproductie? In september tot en met oktober krijg je 15% korting op je boeking! Wees er snel bij, want vol is vol! Je ontvangt je korting via de mail!