Diensten

Wij willen van Studio Het Nest een broedplaats voor creatie maken. De studio’s kunnen onder andere gehuurd worden voor:

  • Filmopnames
  • Fotografie
  • Livestreams
  • Workshops
  • Creatieve space
  • Events

Verder kunnen wij desgewenst voor elke stap van jouw productie klaarstaan om mee te denken of mee te werken, via VideoBird en PhotoBird.

Filmopnames

Met 110m2 en 250m2 aan gemakkelijk op- en in te delen ruimte krijg je hier alle mogelijkheden om een mooie video op te nemen. Onze canvas-witte ruimte kan gemakkelijk worden omgetoverd tot een prikkelende filmset, of een modieuze setting met behulp van onze backdrops.

Mocht het gewenst zijn is ons VideoBird team beschikbaar om te boeken ter assistentie van jouw productie.

Fotografie

Onze witte studioruimte’s hebben mooie industriële brickwalls, een grijze betonnen vloer en ruim lichtinval door de grote raamoppervlaktes. Met backdrops, styling en verduisterende gordijnen kan de studio naar jouw specifieke wensen ingericht worden.

Onze overheaddeuren maken het gemakkelijk om elk soort prop naar binnen te rijden. Indien gewenst staat ons PhotoBird team klaar om jou te helpen met jouw shoot.

Livestreams

Wij bieden in onze studio’s live streaming aan voor seminars, talkshows, workshops en andere events. Met behulp van onze ruime tafels, tv’s en styling kan de ideale set gebouwd worden.

Ons videoproductieteam verzorgt jouw livestream tot in de puntjes. Zie voor meer informatie onze website.

Eten & Drinken

Onze fijne koffiehoek is uitgerust met alle goodies om je dorst te lessen en trek te stillen. Heerlijke koffie & Pukka thee, fris en meer. Behoefte aan een lekkere lunch of diner, we got you! Neem contact met ons op voor alle info.

Event & Workshops

Onze frisse open studio’s zijn niet alleen te huren voor film & fotografie opnames, maar ook voor evenementen, workshops, boeklanceringen, sample sales, trainingen & meer. Verbonden met de bruisende stad, ligt onze studio in een rustige omgeving langs de Amstel.

Set styling & Visagie

Met onze stijlvolle visagie tafel, kledingrekken en kleedruimte kunnen jouw modellen zich discreet omkleden & op en top gestyled worden. Voor het mooiste resultaat kunnen wij onze visagist en set stylist aan jouw productie koppelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je de studio boeken, een prijsindicatie aanvragen of eerst de studio bekijken? Vul dan het contactformulier in. We reageren altijd binnen 24 uur.

Hoe heb je ons gevonden?

× Chat