Diensten

Videoproductie bij Studio het nest

Videoproductie

Naast studioverhuur, bieden we samen met ons moederbedrijf VideoBird, een scala aan diensten: van social ads, aftermovies, branding, animatie, design tot documentaires. Mocht je bij de studiohuur ook bijvoorbeeld een cameraman voor je shoot willen inhuren, advies nodig hebben voor een video of een gehele aftermovie van het event dat je organiseert: we’re your men.. & women & birds?

Videoproductie bij Studio het nest

Fotografie

Fotograaf nodig? Wij werken met het label PhotoBird (je raadt het al, het valt allemaal binnen moederbedrijf VideoBird). We hebben een breed netwerk aan fotografen met hun eigen stijl en expertise (van portret-, product-, evenement- tot campagne fotografie) die jou verder kunnen helpen.

Videoproductie bij Studio het nest

Livestreaming

Naast studioverhuur en productiediensten, specialiseren we ons in het realiseren van high-end livestreams. De hartjes van onze meer technisch aangelegde collega’s gaan sneller kloppen van het verzorgen van meeslepende en strakke livestreams: van alles tot in de details voorbereiden tot aan het zorgen dat alles op het moment van live gaan zo strak mogelijk verloopt. Of het nou in een van onze studio’s is, of op locatie, ze zijn er bij.

Videoproductie bij Studio het nest

Catering

Bij de huur van onze studio’s zijn koffie, thee en fris inbegrepen. Wij hebben daarnaast een vaste cateringpartner (voor broodjes, sapjes, smoothies en salades) die rekening houdt met jouw wensen, van amandel-allergie, havermelk crush tot veggie voedsel; we got you. Geef in je aanvraag aan wat je nodig hebt en wij regelen dat het precies op tijd voor je ontbijt, lunch of avondeten gebracht wordt.

Videoproductie bij Studio het nest

Studio verhuur

Ben je van plan een evenement te organiseren maar heb je geen grote ruimte? Kom dan naar ons! Onze studio’s zijn ook heel geschikt als event locatie. Studio Bosuil (110 m2) en Studio Albatros (250m2) hebben, zoals hun namen doen vermoeden, verschillende groottes en daarbij ook verschillende best uses en voordelen. Kan je nog wel wat hulp gebruiken op het organisatorische vlak? Geen probleem, wij hebben genoeg ervaring en helpen je graag!

Videoproductie bij Studio het nest

Styling en visagie

Moet je een aantal CEO’s interviewen of acteurs filmen en zegt je visagist of stylist af? Adem in, adem uit en maak je geen zorgen; wij werken met een aantal hele leuke, goede visagisten en stylisten samen die zich volledig over jouw cast of set kunnen bekommeren. Neem het mee in je mailtje en wij matchen je aan de juiste visagist of stylist voor jouw productie of event.

× Chat