Professionele greenscreen studio huren?

100m2 | v.a. € 250,- | 2 gratis parkeerplekken
Stap binnen onze plug-and-play greenscreen studio, waar jouw visie werkelijkheid wordt. Verleg de grenzen van je videoprojecten en maak een onuitwisbare indruk met een perfecte achtergrond.

Plan vrijblijvend een bezichtiging

Waarom kiezen voor onze greenscreen studio?

Flexibele huuropties
We begrijpen dat elk project uniek is, daarom bieden we flexibele huuropties aan die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Onze studio is per dagdeel of dag beschikbaar.

Professionele team
Ons team van experts staat klaar om je te ondersteunen tijdens je greenscreen-project. Of je nu advies nodig hebt over belichting, camerahoeken of postproductie. Wij zijn er om je te helpen. We streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit en streven naar jouw tevredenheid.

Tijdsbesparing en kostenefficientie
Het huren van onze greenscreen studio biedt een efficiente oplossing voor jouw videoproductie. Bespaar tijd en geld door het elimineren van de noodzaak om op locatie te filmen en complexe decors op te bouwen.

Onze faciliteiten

Bij studio het nest kun je niet alleen een greenscreen studio huren, maar ook profiteren van een scala aan professionele diensten die jouw productie naar een hoger niveau tillen. Naast de mogelijkheid om een greenscreen studio te huren, bieden we ook services als videoproductie en fotografie.

Onze greenscreen studio is bovendien zeer goed bereikbaar. Gelegen nabij Amstelstation en A10 bieden wij de ideale locatie voor film- en videoproducties met een greenscreen.

Details over onze greenscreen:
– breedte 4.0m
– hoogte 2.8m
– verrijdbaar

Plattegrond greenscreen studio

Neem een kijkje in onze greenscreen studio door op de interactieve plattegrond te klikken.

[drawattention ID=1758]

Wat kost het om de greenscreen studio te huren?

Reguliere prijs

Dag (8 uur) € 400,-
Dagdeel (4 uur) € 250,-

Extra uur (v.a. 4 uur) €65,-

* Voor relaties en partners die regelmatig de studio huren.
** 15% toeslag op avonduren (na 20:00)

Wat vinden onze
klanten van de studio?

Inmiddels 2 dagen gebruik gemaakt van deze toffe studio. Op de eerste dag, tijdens het filmen voor een trailer voor een nieuwe game, is er een compleet laboratorium nagebouwd! De mogelijkheid om de ruimte compleet te verduisteren kwam dus goed van pas.
Op dag 2 hebben we de studio gebruikt voor het opnemen van motion capture data en een voice-over. Kortom, Studio Het Nest is eigenlijk geschikt voor al je creatieve plannen!

Dannick Schaap

Super mooie en fijne studio! Aardige mensen en goed contact! De verplaatsbare wand is erg handig!

Jaymee van Schaik

Top studio met een hele behulpzame contactpersoon. Mail contact ging soepel en ook de locatie was prima! Een succesvolle foto & videoshoot neer kunnen zetten.

Senna Ramaekers

We hebben een super shoot dag gehad in Het Nest. Heel blij met het eindresultaat voor ons kledingmerk Ensemble. We hebben goed gebruik kunnen maken van verschillende lampen en achtergrondrollen. De ruimte zelf is echt ideaal, goed ruim opgezet. Bedankt!
Myrthe Modderman

Heel erg goed onthaald geweest en een heel geslaagde shooting dag gehad. Wij komen zeker nog terug!:)
Lena Onkelinx

Benieuwd naar onze greenscreen studio?

Wil je de fotostudio boeken, een prijsindicatie aanvragen of eerst de studio bekijken? Vul dan het contactformulier in. We reageren altijd binnen 24 uur.

Nieuwe boeking

× Chat